Tgrt Haber
04 Ekim 2015 17:46

Ada derbisinde gülen yok

Premier Lig'de haftanın derbisinde Everton ile Liverpool 1-1 berabere kaldı.

Ada derbisinde gülen yok
ada

İngiltere Premier Lig'de 8. hafta maçında Merseyside derbisinde Everton ile Liverpool karşı karşıya geldi. Goodison Park'ta oynanan derbi 1-1'lik beraberlikle sona erdi.

Konuk ekip Liverpool, 41. dakikada Danny Ings'in golüyle ezeli rakibi Everton karşısında öne geçti. İlk yarının son dakikalarında bulduğu bu golle soyunma odasına önde gitmeyi amaçlayn Liverpool büyük bir şok yaşadı.

Sağ kanattan ceza sahasına gelen ortayı Emre Can uzaklaştırmak isterken, topuRomelu Lukaku'nun önüne gönderdi. Belçikalı golcü bu hafatyı affetmeyerek 45. dakikada durumu 1-1 yaptı ve soyunma odasına eşitlikle gidildi.

İlk yarıda Liverpool kalecisi Simon Mignolet'in yıldızlaştığı karşılaşmanın ikinci yarısında da iki takım da gol bulabilmek adına etkili hücumlar geliştirdi. Ancak maçta başka gol çıkmayınca puanlar paylaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...