Tgrt Haber
17 Temmuz 2017 14:26

Aile boyu Uzak Doğu sporları yapıyorlar

Adana'da Uzak Doğu sporları yaparken tanışarak evlenen çiftin iki kızı, anne ve babalarından etkilenerek başladıkları sporda elde ettikleri başarılarla dikkati çekiyor.

Aile boyu Uzak Doğu sporları yapıyorlar
uzak doğu,,spor,

Adana'da Uzak Doğu sporu yaparken tanışan Esin ve Hasan Güder çiftinin kızları 16 yaşındaki Berfin Eftelya ile 14 yaşındaki Belçin Açelya da anne ve babasından etkilenerek muay thai, wushu ve kick boks sporuna ilgi duydu.
Bunun üzerine milli sporcu ve antrenör olan Baba Güder, kızlarını da sporcu olan eşi Esin Güder'le beraber çalıştırmaya başladı. Müsabakalara katılan Berfin Eftelya geçen yıl düzenlenen Gençler Muay Thai Dünya Şampiyonası'nda 42 kiloda üçüncü oldu. Bu yıl düzenlenen Wushu Türkiye Şampiyonası'nda ise şampiyonluğu elde eden Berfin Eftalya, Muay Thai Üst Gençler Türkiye Şampiyonası'nda da birinci olarak Tayland'da 3-13 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Dünya Muay Thai Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...