Tgrt Haber
22 May 2017 22:08

Akhisar, Vagner Love dinlemedi farka koştu

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Akhisar Belediyespor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geliyor...

Akhisar, Vagner Love dinlemedi farka koştu
akhisar belediyespor,

Akhisar Belediyespor'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Miguel Lopes, 68. dakikada Sokol Cikalleshi ve 84. dakikada Özer Hurmacı kaydetti. Akhisar'da Olcan Adın, üç golde de asist yaparak maça damga vurdu. Böylece Olcan Adın, ligde toplamda 8 asist yapmış oldu.

Okan Buruk'un gelmesinin ardından çıkışa geçen Akhisar Belediyespor, genç teknik adamla 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alarak harika bir performansın altına imza attı. Akhisar, Okan Buruk yönetiminde 7 maçta 23 gol attı. Akhisar daha önce 25 maçta 18 gol atabilmişti.

Öte yandan Akhisar Belediyespor bu galibiyetin ardından puanını 45'e yükseltti ve 7. sıraya yerleşti. Aytemiz Alanyaspor ise 40 puanla, 11. sırada kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de gelecek hafta Akhisar Belediyespor, Atiker Konyaspor deplasmanına konuk olacak. Aytemiz Alanyaspor, Galatasaray'ı ağırlayacak.

AKHİSAR BELEDİYESPOR-ALANYASPOR: 3-0

Akhisar Belediyespor: Lukac, Lopes, Mustafa Yumlu, Caner, Kadir, Aykut, Soner, Olcan, Özer, Vaz Te, Cikalleshi

Alanyaspor: Gassama, Omeruo, Tzavellas, N'Sakala, Efecan, Emre Akbaba, Taha, Fernandes, Guerrier, Vagner Love

Goller: Dk. 11 Lopes, Dk. 68 Cikalleshi, Dk. 84 Özer

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...