Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Şubat 2018 18:16

Alex de Souza'dan olay Bayern Münih paylaşımı

Fenerbahçe tarihinin efsane isimleri arasında bulunan Alex de Souza, Beşiktaş'ın Bayern Münih'e 5-0 mağlup olduğu maçın ardından sosyal medyada ses getiren bir paylaşımda bulundu. Alex de Souza'nın 7 yıl önce oynanan ve hat-trick yaptığı maçı, bu müsabakadan sonra paylaşması manidar bulundu.

Alex de Souza'dan olay Bayern Münih paylaşımı
alex,

Fenerbahçe’nin unutulmaz isimlerinden olan Alex de Souza, Bayern Münih’in Beşiktaş’ı 5-0 mağlup ettiği maçtan sonra manidar bir paylaşımda bulundu.

20 Şubat 2011 tarihinde oynanan ve hat-trick yaptığı Beşiktaş mücadelesinde attığı golleri sosyal medya hesabından paylaşan Brezilyalı yıldızın bu hareketi, siyah beyazlı ekibe gönderme olarak yorumlandı.

Bayern Münih maçıyla aynı tarihte, o zamanki adıyla İnönü Stadı’nda oynanan müsabakada sahadan galibiyetle ayrılan taraf, 4-2’lik skorla Fenerbahçe olmuştu.
Alex de Souza'dan olay Bayern Münih paylaşımı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...