Tgrt Haber
10 Ekim 2018 15:52

Ali Koç, Volkan'ın kadro dışı kalma sebebini açıkladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Volkan Demirel bana ve başkan vekiline saygısızlık yaptı. Kadro dışı kalmasının en önemli sebebi bu." dedi.

Ali Koç, Volkan'ın kadro dışı kalma sebebini açıkladı!
ali koc,volkan demirel

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kulüp televizyonu FB TV'de açıklamalarda bulundu... Sarı-lacivertli takımda kötü gidişin ardından geçtiğimiz hafta kaptan Volkan Demirel, Aatif Chahechouhe ile Nabil Dirar kadro dışı bırakılırken, antrenörler Turgay Altay, Murat Öztürk ve Alper Aşçı'yla yollar ayrılmıştı. Ali Koç, Başakşehir maçı öncesi konuyla ilgili kısa bir açıklama yaparken bu kararların perde arkasını hafta içinde duyuracağını açıklamıştı.

Ali Koç, Volkan Demirel'in kadro dışı bırakılmasıyla ilgili şunları söyledi:

"BANA VE BAŞKAN VEKİLİNE SAYGISIZLIK YAPTI"

"Volkan, kendisinden beklediğimiz takım ruhunu oluşturma görevini yerine getirmedi. Volkan Demirel, teknik direktör yardımcısının üzerine yürümüş. "Sen bana niye ters bakıyorsun" tartışması yaşanmış, sonra el sıkışmışlar. Sonra bir toplantı yaptık. Önce bana sonra da başkan vekiline saygısızlık yaptı. Sesini yükseltti. Detaylara girmeyeceğim."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...