Tgrt Haber
29 Mart 2015 23:43

Almanya 5 dakikada fişi çekti

Almanya, EURO2016 Elemeleri'nde Gürcistan'ı 2-0 yenerken maça Mesut Özil'in performansı damga vurdu.

Almanya 5 dakikada fişi çekti
almanya, euro 2016, mesut özil,

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu 5. hafta maçında Gürcistan ile Almanya karşı karşıya geldi. Boris Paichadze Stadyumu'nda oynanan maçta Almanya deplasmanda Gürcistan'ı 2-0 mağlup etti. Fransız hakem Clement Turpin'in yönettiği mücadelede Almanya'ya galibiyeti getiren golleri 39. dakikada Borussia Dortmund'lu Marco Reus ve 44. dakikada Bayern Münih'li Thomas Müller kaydetti. Bu sonucun ardından 5. maçlar sonunda D Grubu'nda Gürcistan 3 puanda kaldı, Almanya ise 10 puana yükseldi.

Mesut'un futbolu izleyenleri mest etti!
Almanya, EURO2016 Elemeleri'nde Gürcistan'ı 2-0 yenerken maça Mesut Özil'in performansı damga vurdu. Arsenal'in Türk asıllı yıldızı orta sahaki futbolu ile Londra ekibinin taraftarlarını mest etti. Hem Reus'un hem de Müller'in attığı gollerde atağı başlatan isim olan Mesut Özil için Twitter'dan yorum yapan Arsenal taraftarları, "Mesut çok klas", "Mesut, Almanya'nın kalbi", "Mesut, Almanya'nın oyununu kontrol ediyor. Onu izlemek keyif" şeklinde yorumlar yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...