Tgrt Haber
26 May 2015 18:30

Altınordu'da yeni hedef Süper Lig

Altınordu Sportif Direktör Dizdar, "Gelecek sezon Süper Lig'de bence en az bir İzmir takımı çıkar. Bizim hedefimiz, 2017'de Süper Ligde olmak" dedi.

Altınordu'da yeni hedef Süper Lig
altınordu, süper lig,

PTT 1. Lig'de mücadele ettiği ilk sezonu 7. sırada  tamamlayan Altınordu, yeni sezon hedefini Süper Lig'e yükselmek olarak belirledi. Altınordu Sportif Direktör Murat Dizdar, Genel Kaptan Sedat Gündoğdu,  Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, antrenörler Ufuk Kahraman, Hüseyin Yenikaya,  Sezgin Takmaz, Volkan Çırak ve Cüneyt Yis'in katılımıyla düzenledikleri basın  toplantısıyla geride kalan sezonu değerlendirerek, gelecek yıl hedeflerini  açıkladı.

Dizdar, gelecek sezonda kadrolarını çok fazla değiştirmeyeceklerini,  en fazla 4 takviye yapacaklarını kaydederek, şunları söyledi: "Yeni sezon için ilk olarak Aydınspor 1923 takımından Uğur Arslan  Kuru'yu bünyemize kattık. Takımın ağabeyi konumundaki diğer bazı isimlere de yeni  sezon tekliflerimizi yaptık. Onlardan gelecek yanıtlara göre rotamızı  belirleyeceğiz. Bizim yolumuz belli, 2-3 sene sonra bu ağabey ve çocuklarımızdan  kurulu bir kadroya sahip olacağız. Yeni sezon hedefimiz play-off'tur. Aynı  ligdeki İzmir ekipleri Göztepe ve Karşıyaka da bir yapılanmanın içerisinde.  Gelecek sezon Süper Lig'de bence en az bir İzmir takımı çıkar. Bizim hedefimiz,  2017'de Süper Ligde olmak."
 
Genel kaptan Sedat Gündoğdu da takımlarının ligdeki ilk sezon  performansının çok başarılı olduğunu dile getirdi. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu ise sezon başından itibaren çok büyük  disiplinle çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti: "Zaman geldi, 24 saat çalışarak hedefimize ulaştık. Bu noktaya kolay  gelmedik. Üçüncü ligden bu yana bizlerle olan, gençlerimiz ve ağabeyleriyle  ahenkli bir kadro oluşturduk. Böyle kadroların başarılı olması için sürece ihtiyaç  vardır. Başkanımız bize bu süreyi tanıdı bizler de özellikle ikinci yarıda  istediğimiz her şeyi gerçekleştirdik ama bunlar bizim için yeterli değil. Bunu  daha da geliştirmek istiyoruz."
 
Bu arada, Altınordu'nun yeni sezon hazırlıklarına 25 Haziran-3 Temmuz  tarihlerinde Kuşadası'nda yapacağı kampla başlayacağı, takımın 5-16 Temmuz'da  Bolu'da, 20-31 Temmuz'da da Hollanda'da yapacağı kamp ile hazırlıkları  sürdüreceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...