Tgrt Haber
30 May 2015 06:09

Anadolu Efes duvar ördü

Play-Off yarı final serisi ilk maçında Anadolu Efes'in savunması konuştu. Trabzonspor Medical Park'tan 4 çeyrekte de 16 sayıdan fazla yemeyen lacivertbeyazlılarda Lasme yaptığı 4 blokla ön plana çıktı

Anadolu Efes duvar ördü
anadolu efes, Trabzonspor Medical Park,

Spor Toto Play-Off Yarı Final serileri dün start aldı. Anadolu Efes, Abdi İpekçi'deki mücadelede Trabzonspor Medical Park'ı 85-56 yenerek 1-0 öne geçti. Maç boyunca savunma konsantrasyonunu bozmayan Ivkovic'in öğrencileri devreyi de 41-24 önde tamamladı. 7 blokla pota altını karartan lacivert- beyazlılarda savunma bakanı ise 4 blok yapan Lasme oldu. Maçı 21 asist ile tamamlayan Efes'te 4'te 4 üçlük ile oynayan Birkan Batuk 14 sayı kaydetti. Üç galibiyet alan takımın finale yükseleceği seride ikinci maç yarın yine Abdi İpekçi'de oynanacak. TBF Başkanlığı seçimini kazanan Harun Erdenay, karşılaşmayı Anadolu Efes Başkanı Tuncay Özilhan ve Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Muharrem Usta ile birlikte izledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...