Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜKASIMPAŞA A.Ş.EMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORATAKAŞ HATAYSPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
 - Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında
13 saat 41 dakika önce

Galatasaray, Alanyaspor deplasmanında! İşte ilk 11'ler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında bugün deplasmanda Corendon Alanyaspor ile karşılaşacak. İki takımın ilk 11'leri belli oldu
Spor - Spor
14 saat 23 dakika önce

Fenerbahçe'de divan başkanlığına bir aday daha...

Fenerbahçe Spor Kulübü, Seçimli Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı 27 Nisan'da gerçekleştireceğini açıklarken bir isim daha aday olduğunu duyurdu. Fenerbahçe yönetim kurulu üyeliği yapan Sevil Zeynep Becan, Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. 
Spor - Spor
14 saat 26 dakika önce

Beşiktaş, Fernando Santos'u KAP'a bildirildi! İşte alacağı tazminat

Beşiktaş, Teknik Direktör Fernando Santos’un sözleşmesinin feshedildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi.
Spor - Spor
14 saat 44 dakika önce

Arda Güler, dev maçın kadrosunda yer aldı

Milli futbolcumuz Arda Güler, Real Madrid'in Manchester City ile oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçı için kamp kadrosuna dahil edildi.
Spor - Spor
15 saat 7 dakika önce

Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe taraftarına 3 müjde

Fenerbahçe taraftarına Olympiakos maçı öncesi 3 müjdeli haber. Sarı-lacivertlilerde sakatlıklarını atlatan Alexander Djiku, Joshua King ve Cengiz Ünder'in takımla çalışması moralleri yükseltti.
Spor - Spor
15 saat 21 dakika önce

Fernando Santos'tan Beşiktaş'a güzel veda

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Fernando Santos, siyah-beyazlı takıma veda etti. Santos, "Beşiktaş’ı çok sevdik. Beşiktaş’ı izlemeye ve desteklemeye devam edeceğiz." dedi.
 - Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif
17 saat 23 dakika önce

Semih Kılıçsoy’a baş döndüren teklif: Beşiktaş’ın borcu bile kapanır

Fransız devi Paris Saint-Germain'in Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy transferi için çılgın bir rakam hazırladığı öne sürüldü.
Futbol - Futbol
18 saat 58 dakika önce

Fenerbahçe Olympiakos biletleri 17 Nisan Çarşamba 11.00'da satışa çıkacak

UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Fenerbahçe'nin Olympiakos ile oynayacağı maçın biletleri, heyecanla bekleyen taraftarlar için satışa sunulacak. Detaylar haberimizde...
Spor - Spor
21 saat 31 dakika önce

Bayer Leverkusen tarihinin ilk şampiyonluğunu elde etti

Avrupa'nın 5 büyük liginde haftasonu maçlar devam etti. Bayer Leverkusen, Werder Bremen'i 5-0 yenerek bitime 5 hafta kala 119 yıllık tarihinin ilk şampiyonluğunu ilan etti. Luton Town'ı mağlup eden Manchester City, Premier Lig'de liderliği ele geçirdi.
Spor - Spor
21 saat 31 dakika önce

TFF'nin yabancı hakemlere ödediği gündem oldu

Türkiye Futbol Federasyonu'nun VAR sistemi için tuttuğu yabancı hakemlere ödediği maaş ortaya çıktı. Yabancı hakemlerin Türk hakemlere göre 13 kat fazla maaş alması gündem oldu.
Futbol - Futbol
21 saat 52 dakika önce

Beşiktaş'ta hareketli saatler! Feyyaz Uçar'dan "istifa" açıklaması

Samsunspor beraberliği sonrası Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Feyyaz Uçar'ın da istifa edeceği iddia edilmişti. Uçar'dan konuya ilişkin son dakika açıklaması geldi. 
 - Milli yıldıza skandal hareket!
23 saat 11 dakika önce

Ebrar Karakurt'a rakip oyuncudan skandal hareket! Yenilgiyi hazmedemedi

Rusya'da Lokomotiv Kaliningrad takımında forma giyen Ebrar Karakurt, Dinamo Moskova maçındaki harika performansıyla damga vurdu. Galibiyeti hazmedemeyen rakip takım oyuncusu ise milli sporcuya skandal bir harekette bulundu.
Spor - Spor
15 Nisan 2024 - 00:46

Cagliari'den Seri A lideri İnter'e çelme

İtalya Birinci Futbol Ligi'nde (Serie A) oynanan maçta lider Inter, sahasında Cagliari ile 2-2 berabere kaldı. Inter'de 90 dakika sahada kalan milli oyuncumuz Hakan Çalhanoğlu, takımının 2. golünü kaydeden isim oldu
Spor - Spor
15 Nisan 2024 - 00:23

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye tebrik 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi finalinde rakibini farklı devirip şampiyon olan Fenerbahçe Alagöz Holding'i tebrik etti. 
Spor - Spor
14 Nisan 2024 - 23:12

Tolunay Kafkas'tan hakem isyanı: Artık bir şey yapmak lazım

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Tolunay Kafkas, hakem kararlarına tepki gösterdi.
Spor - Spor
14 Nisan 2024 - 22:49

Fenerbahçe Süper Lig tarihinin rekorunu kırdı

Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük müsabakasıyla Süper Lig'de deplasman galibiyeti rekorunun yeni sahibi oldu.
Spor - Spor
14 Nisan 2024 - 22:16

İsmail Kartal'dan Krunic ve şampiyonluk açıklaması

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal Fatih Karagümrük galibiyetinden sonra açıklamalarda bulundu. Kartal. "Bugün şampiyonluk yolunda önemli bir adım attık 3 puan olarak." dedi.
Spor - Spor
14 Nisan 2024 - 21:46

Maç tatil edildi! Yıldız futbolcu yere yığıldı

Serie A'daki Udinese-Roma karşılaşması Roma forması giyen Evan Ndicka'nın yaşadığı rahatsızlık sebebiyle tatil edildi.
Spor - Spor
14 Nisan 2024 - 21:35

İkinci 'Fenerbahçe' vakası: Futbolcular maçı terk etti

Tekirdağspor ile Hayrabolu Belediye Gençlikspor arasından oynan maçta kavga çıktı. Bazı futbolcuların burun buruna geldiği kavganın ardından Hayrabolu maçın 40. dakikasından sahadan çekildi.
 - Fenerbahçe geriden gelip kazandı
14 Nisan 2024 - 20:58

Fenerbahçe şampiyonluk yolunda Karagümrük engelini aştı

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ün konuğu oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını geride kapatan sarı-lacivertliler maçı 2-1 kazandı
 - Fenerbahçe  EuroLeague şampiyonu oldu
14 Nisan 2024 - 20:43

Fenerbahçe FIBA Kadınlar EuroLeague şampiyonu oldu

FIBA Kadınlar EuroLeague finalinde Fenerbahçe Alagöz Holding, Villeneuve d'Ascq LM'yi 106-73 mağlup ederek üst üste ikinci kez şampiyon oldu.
Sona Git