Tgrt Haber
29 Nisan 2017 17:52

Ankaragücü'nden coşkulu şampiyonluk kutlaması

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grub'un şampiyonu Ankaragücü Hatayspor'u konu ettiği maçta 2-0 galip geldi. Maç sonucu şampiyonluk coşkusu yaşan Ankaragüçlü taraftarlar sahaya indi.

Ankaragücü'nden coşkulu şampiyonluk kutlaması
Ankaragücü

Şampiyon Ankaragücü, Hatayspor'la karşı karşıya  geldiği mücadelede dakika 26'da Enes Kubatın ve dakika Kenan Özer'in golleriyle 2-0 önde tamamladı

Ankaragüçlü taraftarların Şampiyonluk heyecanı

Ankara Seymeleri'nin gösterisiyle başlayan maçta taraftarların desteği de eksik olmadı.  Ankaragüçlü taraftarlar maç sonucu sahaya inerek şampiyoluklarını kutladılar

Ankaragücü'nden coşkulu şampiyonluk kutlaması

Maçtan dakikalar

MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; MKE Ankaragücü: 2 - Hatayspor: 0

90'YellowMKE Ankaragücü takımında Muhammed Gönülaçar hakem Serkan Ergün tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

85'YellowMKE Ankaragücü takımında Metin Aydın hakem Serkan Ergün tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

83'SubstitutionHatayspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Tuncay Kılıç çıkıyor ve yerine Onur Çakır oyuna giriyor.

82'SubstitutionHatayspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ali Fırat Okur çıkıyor ve yerine Serkan Koç oyuna giriyor.

72'GoalGOOLLL!! Kenan Özer ile MKE Ankaragücü farkı 2'ye çıkarıyor.

63'SubstitutionMKE Ankaragücü takımında oyuncu değişikliği; Erhan Şentürk oyundan çıkarken Ahmet Can Arık oyuna giren isim.

63'SubstitutionHatayspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Ömer Yıldız çıkıyor ve yerine Yılmaz Özeren oyuna giriyor.

52'SubstitutionMKE Ankaragücü takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Orhan Gülle çıkıyor ve yerine Ferhat Çulcuoğlu oyuna giriyor.

46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

39'YellowMKE Ankaragücü takımında Orhan Gülle, sarı kart görüyor.

26'GoalGOOOLL!! Enes Kubat MKE Ankaragücü takımını öne geçiren golü atıyor.

1' İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

Maçtan görüntüler

Ankaragücü'nden coşkulu şampiyonluk kutlaması

Ankaragücü'nden coşkulu şampiyonluk kutlamasıAnkaragücü'nden coşkulu şampiyonluk kutlamasıAnkaragücü'nden coşkulu şampiyonluk kutlamasıAnkaragücü'nden coşkulu şampiyonluk kutlaması

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...