Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Mart 2017 18:17

Antalya'da Kartal'a geçit yok!

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş deplasmanda Antalyaspor'la karşılaştı. Zorlu mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Antalya'da Kartal'a geçit yok!
beşiktaş, antalyaspor,

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Antalyaspor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Antalya Arena'da oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

İlk yarısı pozisyonsuz geçilen maçın ikinci yarısına etkili başlayan Antalyaspor oldu. Beşiktaş'ta Aboubakar'ın 60 ve 64. dakikalarda gördüğü iki sarı kartla birlikte oyunun tek hakimi Antalyaspor oldu. Antalyaspor'un 26 dakikalık baskısı gol getirmedi. Bu dakikalarda Beşiktaş kalecisi Fabri, başarılı bir performans sergiledi. Mücadele, başladığı gibi golsüz bitti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş 55 puana yükseldi ve Başakşehir ile 2 puanlık farkı korudu. Antalyaspor ise puanını 39 yaptı ve Avrupa kupaları iddiasını sürdü.

Milli aradan sonra Antalyaspor, 1 Nisan'da Kayserispor ile sahasında karşılaşacak. Beşiktaş ise 2 Nisan'da Gençlerbirliği'ni sahasında ağırlayacak.

ANTALYASPOR 0-0 BEŞİKTAŞ

STAT: Antalya Stadı
HAKEM: Mete Kalkavan
SAAT: 19:00
YAYIN: beIN SPORTS

ANTALYASPOR: Ferhat, Celustka, Salih, Chico, Sakıb, Charles, Zeki, Danilo, Deniz Kadah, Mbilla, Eto'o.
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

BEŞİKTAŞ: Fabri, Gökhan Gönül, Marcelo, Tosic, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Aboubakar.
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...