Tgrt Haber
30 Temmuz 2015 06:05

Antalyasporlu futbolculara sürpriz pasta

Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor oyuncuları, Afyonkarahisar Antalyaspor Futbol Okulu genç sporcuları ile birlikte antrenman öncesinde "Afyonkarahisar'a Hoşgeldin" pastası kesti.

Antalyasporlu futbolculara sürpriz pasta
antalyaspor,

 Afyonkarahisar'da yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor'da oyuncular, Afyonkarahisar Antalyaspor Futbol Okulu genç sporcuları ile birlikte antrenman öncesinde "Afyonkarahisar'a Hoşgeldin" pastası kesti.

Afyonkarahisar Antalyaspor Futbol Okulu genç sporcuları, Antalyaspor amblemi bulunan pasta ile  Antalyaspor'un hazırlıklarını sürdürdüğü Afyonkarahisar Spor Kompleksi önüne geldi.

Antrenman sahasına gelen kırmızı-beyazlı oyuncular, kendilerini pasta ile karşılayan minik sporcuları görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kırmızı-beyazlı oyuncular, pastayı genç sporcularla birlikte kesti.

Özellikle Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'ya yoğun ilgi gösteren genç sporcular, adeta fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Pasta kesiminin ardından antrenmana başlayan kırmızı-beyazlılarda, hafif sakatlığı bulunan Serdar Özkan'ın çalışmada yer almadı.

Teknik direktör Yusuf Şimşek yönetimindeki antrenman, yaklaşık 1 saat sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan idman, çift kale maçla sona erdi.

 Antalya Afyonkarahisar Futbol Antalyaspor Futbol Okulu Antrenörü Turan Saltık, gazetecilere yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'da yaklaşık 4 yıldır hizmet verdiklerini belirtti.

 Antalyaspor'u, Afyonkarahisar Antalyaspor Okulu olarak ziyaret ettiklerini dile getiren Saltık, "Antalyaspor armalı güzel bir pasta ile de 'hoşgeldin pastası' yaptık. Antalyasporlu oyuncularda bu anlamada bizlere çok yakın davrandı. Aileler ve çocuklar için unutulmayacak bir anı oldu. Amacımız, böyle güzellikleri çocuklarımıza yaşatmaktır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...