Tgrt Haber
13 Ekim 2015 14:47

Arda, Enrique'yi sevince boğdu

Luis Enrique'nin Arda'nın milli maçlarını izlediği ve Çekler karşısında sergilediği performansla büyük sevinç yaşadığı belirtildi.

Arda, Enrique'yi sevince boğdu
Luis Enrique, Arda, milli takım,

Arda Turan'ın milli formayla olan performansı Barcelona cephesinde yakından takip ediliyor. Çek Cumhuriyeti karşılaşmasında şov yapan, rakiplerine attığı çalımlar ve Hakan Çalhanoğlu'na yaptığı asistle maça damga vuran yıldız futbolcu için teknik direktör Luis Enrique'nin adeta havalara uçtuğu bildirildi.
Mundo Deportivo'ya göre Luis Enrique Arda Turan'ın milli maçlarını bizzat izliyor. Çek Cumhuriyeti karşılaşmasını da seyrettiği belirtilen deneyimli teknik adamın büyük sevinç yaşadığı belirtilerek, "Barcelona'yı ocakta güçlendirmek adına Luis Enrique'ye en büyük ümidi Arda veriyor" ifadesi kullanıldı.
Katalan ekibinin maçlarında forma giyememesine karşın, milli maçlarda sergilediği oyunla formda ve hazır olduğunu gösteren oyuncunun bu durumunun, Katalan ekibinin çok da parlak olmadığı bu sezonda, Barça hocasını heyecanlandırdığı belirtildi.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...