Tgrt Haber
07 Temmuz 2015 13:40

Arda Turan'ı tebrik etmeyen tek isim

Bir dönem aralarından su sızmayan Burcu Esmersoy'un Arda Turan'ın Barcelona'ya transferi sonrası milli futbolcu hakkında tek kelime etmemesi dikkatlerden kaçmadı.

Arda Turan'ı tebrik etmeyen tek isim
arda turan, barcelona, tebrik mesajları, burcu esmersoy,

İspanyol devi Barcelona, Arda Turan'ı 41 milyon euro karşılığında 5 yıllığına kadrosuna katarken milli futbolcu 2015-2016 sezonunda Katalan kulübünün en pahalı transferi olarak dikkat çekti.
BURCU SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ
Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer olması tüm dünyada büyük yankı uyandırırken sosyal medyada da gündem oldu. Özellikle siyasetçisinden sanatçısına, futbolcusundan gazetecisine birçok kesim Arda Turan'ı transferinden dolayı tebrik ederken bir ismin, tepkisiz kalması dikkat çekti. O isim bir dönem yıldız futbolcuyla yediği içtiği ayrı gitmeyen Burcu Esmersoy'dan başkası değildi...
TEK KELİME ETMEDİ
Burcu Esmersoy, milli futbolcunun transferi hakkında en ufak bir kelime etmedi. Twitter ve Instagran hesaplarında Arda Turan'la alakalı tebrik mesajınıın olmamalı dikaktlerden kaçmadı ve ikilinin arasının açık olduğu bir kez daha ortaya çıktı.
ARDA NE DİYECEK
Aslıhan Doğan'la yaşadığı aşk sonrası Burcu Esmersoy'la arasına mesafe koyan Arda Turan, her ne kadar güzel sunucu hakkında olumsuz cümeler kurmasa da bu olaya nasıl tepki vereceği merak konusu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...