Tgrt Haber
07 Temmuz 2015 19:34

Arda Turan'ın giyeceği forma numarası belli oldu

Dünya devi Barcelona'ya 41 milyon Euro karşılığında transfer olan Arda Turan'ın giyeceği forma numarası belli oldu.

Arda Turan'ın giyeceği forma numarası belli oldu
arda

Milli oyuncumuz için 6 numaralı formanın ayrıldığı bildirildi. Arda, 5 yıllık anlaşma yaptığı dev ekipte resmi açıklama yapılmamasına rağmen 6 numaralı formayı giyeceği konuşuluyor.
 
6 numara Xavi'deydi
 
Profesyonel futbol yaşantısının tamamını Barcelona'da geçiren ve bu transfer döneminde Al-Sadd'a transfer olan efsane oyuncu Xavi, Katalan ekibinde 6 numaralı formayı giyiyordu. Xavi'nin Barcelona'dan ayrılmasıyla bu numara boş kalmıştı. Manisaspor'da 6, Galatasaray'da ise bir dönem 66 numaralı formayı giyen Arda, Barcelona'da da 6 numarayı tercih etti.
 
Öte yandan milli oyuncumuzun serbest kalma maddesinin de 80 milyon Euro olarak belirlendiği açıklandı. Ayrıca Barcelona Kulübü, resmi internet sitesinden 'Arda Turan sizce kaç numaralı formayı giyecek?' konulu bir anket hazırladı. Anketi doğru cevaplayanlara forma hediye edileceği duyuruldu.
 
Arda Turan'ın formaları basılmaya başlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...