Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 May 2015 17:55

Arda Turan Medine'de forma giyecek

Atletico Madrid’in yıldız futbolcusu Arda Turan, bu akşam Suudi Arabistan’ın Medine kentinde düzenlenecek yardım maçında forma giyecek.

Arda Turan Medine'de forma giyecek
arda turan, medine,

Atletico Madrid'in yıldızı Arda Turan sürpriz bir maçta boy gösterecek. Arda Turan, bu akşam Suudi Arabistan’ın Medine kentinde düzenlenecek yardım maçında forma giyecek. Tüm geliri yetim ve kimsesiz çocuklara dağıtılacak mücadelede Arda bir çok yıldızla birlikte sahaya çıkacak. Karşılaşmada, Suudi Arabistan ile Avrupa'da top koşturan müslüman futbolcular forma giyecek.

RİBERY İLE AYNI TAKIMDA
25 bin seyirci kapasiteli Mohamed Bin Abdul-Aziz Stadı’nda oynanacak karşılaşmada; Arda'nın takımında Bayern Münih'ten Franck Ribery, Real Madrid'den Karim Benzema, Romalı Seydou Keita, Chelseali Mohamed Salah ve eski Malili futbolcu Frederic Kanoute gibi isimler de yer alacak!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...