Tgrt Haber
07 Ocak 2018 21:30

Arda Turan, Süper Lig'e geliyor! İşte Arda Turan'ın yeni takımı

Arda Turan'la ilgili son dakika haberi. Devre arası transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Arda Turan, Başakşehir'le anlaştı.

Arda Turan, Süper Lig'e geliyor! İşte Arda Turan'ın yeni takımı
arda turan,süper lig,başakşehir,arda turan yeni takım,arda hangi takımla ianlaştı,Son dakika,son dakika haberleri

Arda Turan transferiyle ilgili son dakika haberi. Devre arası transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Arda Turan, Başakşehir'le anlaştı.

TRT Spor'un haberine göre, Medipol Başakşehir ile Arda Turan arasında büyük oranda anlaşma sağlandığı iddia edildi.  Yapılan görüşmelerin ardından Başakşehir yönetimi, büyük oranda Arda Turan'la anlaşmaya vardı. Başakşehir'in Arda Turan'ı kiralayacağı ve maaşının yarısını Barcelona, yarısını ise Başakşehir'in ödeyeceği kaydedildi. 

Salı ya da Çarşamba günü imza töreninin yapılacağı ifade edildi.

Arda Turan, Süper Lig'e geliyor! İşte Arda Turan'ın yeni takımı

Katalan ekibinin gözden çıkardığı milli futbolcunun adı, Süper Lig'den; Başakşehir, Beşiktaş ve G.Saray'la anılırken, son olarak ABD'nin Chicago Fire takımına gideceği iddia edilmişti.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Başakşehir Teknik Direktör Abdullah Avcı, Arda'yı takımda görmek istediğini belirtmiş; ancak şu anda böyle bir transferin gündemde olmadığı söylemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...