Tgrt Haber
25 Ağustos 2014 20:18

Arda'nın hocası Simeone'ye çok ağır fatura

Süper Kupa maçında hakeme itirazdan dolayı kırmızı kart gören Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, 8 maç men cezası aldı.

Arda'nın hocası Simeone'ye çok ağır fatura
atletico antrenman, simeone, diego simeone, real madrid, arda turan, atletico madrid, AVRUPA LİGLERİ haberleri, AVRUPA LİGLERİ,

İspanya Futbol Federasyonu Disiplin Komitesi, Simeone'ye 8 maç ceza verildiğini duyurdu. Arjantinli teknik adamın, hakeme itirazdan 2, hakemin kararını alkışlayarak protesto etmek ve sahadan atıldıktan sonra tribünde kural dışı yerde durmaktan 1'er, 4. hakemin kafasına vurmaktan ise 4 maç men cezası aldığı kaydedildi.  İspanyol futbolundaki yönetmenlik gereği 4 karşılaşmadan fazla ceza alan Simeone'nin bu cezasını lig maçlarında çekmesi gerekiyor. Atletico Madrid Kulübü'nün, Simeone'ye verilen cezaya itiraz etmesi bekleniyor. Simeone, Süper Kupa maçı sonrasında hakemden özür dilemiş ve gazetecilere yaptığı açıklamada, "Biri hata yaptığında bunun bedelini ödemesi normaldir. Kararı alacak olanlar en adilini vereceklerdir. Umuyorum takımın iyiliği için en azı olur" demişti. Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone, geçen sezon gördüğü 5 sarı karttan kalan 1 maç cezasından dolayı bu akşamki Rayo Vallecano maçında da sahada yer alamayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...