Tgrt Haber
30 Kasım 2015 17:46

Arkasspor ile Rus ekibi Belogorie'nin maçı iptal

Arkasspor'un Rus ekibi Belogorie ile yapacağı maç iptal edildi!

Arkasspor ile Rus ekibi Belogorie'nin maçı iptal
arkasspor, rusya, iptal,

Arkasspor'un CEV Denizbank Erkekler Voleybol Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın İzmir'de Rus ekibi Belogorie ile oynaması gereken maç iptal edildi.

Türkiye ve Rusya arasında yaşanan siyasi krizin ardından, Rusya Voleybol Federasyonu'nun Belogorie'nin İzmir'e gitmesini yasaklamasıyla başlayan süreç, CEV'in (Avrupa Voleybol Konfederasyonu) müsabakanın oynanmayacağını açıklamasıyla sona erdi.

Arkasspor Basın Sözcüsü Uğur Özden, "Yarın hakemlerle birlikte salonda hazır olacaktık, ancak bize sadece karşılaşmanın oynanmayacağını bildiren bir yazı geldi. Hükmen galibiyetimiz şu an için söz konusu değil. Müsabakanın ileri bir tarihe ertelenip ertelenmeyeceği konusunda da net bir bilgimiz yok. CEV'in kararını bekleyeceğiz. Şu anda sadece maçın oynanmayacağını biliyoruz" dedi.

HALKBANK RUSYA'YA GİTTİ!

Türk temsilcisi Halkbank, Şampiyonlar Ligi D Grubundaki üçüncü maçında, Rusya’nın Zenit Kazan takımıyla karşılaşmak için Kazan’a gitti. Halkbank - Zenit Kazan maçı 2 Aralık Çarşamba günü oynanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...