Tgrt Haber
02 Nisan 2015 02:03

Arsenal Petr Cech'in kararını bekliyor

Premier Lig takımlarından Arsenal, sezon sonunda Chelsea'den ayrılacak olan Cech'i transfer etmek istiyor. Bunun için Çek kalecinin 'tamam' demesi yeterli.

Arsenal Petr Cech'in kararını bekliyor
cech

Thibaut Courtois'in Chelsea kalesine ambargo koymasıyla deneyimli kaleci Cech'in pabucu çoktan dama atıldı. Arsenal de bunu fırsata çevirmek istiyor.

Daily Mail gazetesinin haberine göre Arsenal'in uzun süredir transfer etmek istediği Cech için karar zamanı yaklaşıyor. Kariyerinin sonuna yaklaşan Çek kaleci bir yıl daha Courtois'in arkasında beklemek istemiyor. Cech için anlaşma zemini yoklayan Arsenal için Chelsea'nin yüksek fiyat talebi ise işi zora sokan etkenlerin başında geliyor. Chelsea'de sadece kupa maçlarında şans bulabilen Premeir Lig ve Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarında ise forma giymekte çok zorlanan Petr Cech için Chelsea, 10 milyon sterlin değer biçti. Chelsea'den ayrılmak isteğini belirten Cech de "Bir sezon daha Thibaut'un arkasında kalamam. Sezon sonunda ayrılacağım. Kenarda oturmak kolay bir şey değil. Neler olacağını gelecek günlerde göreceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...