Tgrt Haber
31 Mart 2015 02:55

Ataman, 'Yöneticiler kovulmamı istedi'

Ergin Ataman, Galatasaray'dan ayrılmasına yönelik bazı yöneticilerin açıklamalar yaptığını, ancak başkan Duygun Yarsuvat'ın desteğiyle görevde kaldığını söyledi.

Ataman, 'Yöneticiler kovulmamı istedi'
ergin ataman, galatasaray, Galatasaray Liv Hospital, basketbol,

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, "THY Euroleague'de iddiamız kalmadı ama 6 kişiyle bile olsa Fenerbahçe Ülker'i yenmemiz bizi mutlu etti" dedi. Aynı zamanda A Milli Takımı'nı da çalıştıran Ataman, Gaziantep'teki özel bir üniversitede düzenlenen söyleşide, gençlerin eğitimlerini sürdürürken aktif olarak spor branşları içerisinde profesyonel veya amatör anlamda yer almalarını istedi. Bu sayede gençlerin fiziken ve ruhen rahatlayacağını belirten Ataman, gençlerin sporun içerisinde aktif olarak yer almaları sağlandığında holiganlığa kaçan istenmeyen olayların da önüne geçilebileceğini kaydetti.

Ataman, hakem hatalarıyla ilgili bir soru üzerine "Hakemlerle ilgili benim hep şikayetlerim oluyor ama bana göre hakemler spor camiasında en şanssız kişilerdir. Maç sırasında başta kaybeden taraf olmak üzere mutlaka bir takımın yöneticileri hakemden şikayet eder" dedi.

Sarı-kırmızılı kulüple A Milli Takımı bir arada götürmenin zorluğuna değinen Ataman, şöyle devam etti:

"İşin içerisinde Milli Takım olunca Türkiye'ye hizmet konu olunca tabiki görevi hakkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz ve bu işi büyük bir zevkle yapıyorum. Tabi ki bu iş yıllar boyunca böyle devam etmeyecek. Gün gelecek benden yetenekli arkadaşlara bu iş teslim edilecek. Şu an için her iki takımda da zevkle çalışıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...