Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
29 Eylül 2016 02:30

Atletico Madrid, Bayern'e bir ilki yaşattı

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Atletico Madrid, Bayern Münih'i 1-0 mağlup etti ve rakibine bu sezon ilk yenilgisini yaşattı.

Atletico Madrid, Bayern'e bir ilki yaşattı
Atletico Madrid, Bayern,

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda dev bir mücadele oynandı. Atletico Madrid, evinde Bayern Münih ile kozlarını paylaştı. Vicente Calderon'da oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı Atletico Madrid 1-0'lık skorla kazandı.Atletico Madrid'e galibiyeti getiren gol, 35. dakikada Belçikalı oyuncu Carrasco'dan geldi. Öte yandan İspanyol ekibinde Griezmann, 83. dakikada kazandıkları penaltı vuruşunu direğe nişanladı. Bu skorun ardından Atletico Madrid 6 puana yükseldi ve liderliği ele geçirdi. Carlo Ancelotti ile 8'de 8 yapan Bayern Münih ise bu sezon ilk yenilgisini aldı ve grupta 3 puanda kaldı.D Grubu'nun 3. haftasında Atletico Madrid deplasmanda Rostov ile karşılaşacakken, Bayern Münih ise evinde PSV'yi konuk edecek.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...