Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Haziran 2016 13:30

Ayhan Akman, 'Galatasaray ile anlaştım'

Ayhan Akman, Galatasaray ile anlaştığı yönünde çıkan haberleri doğruladı. Ayhan Akman gelecek sezon Riekerink’in yardımcısı olarak görev yapacak.

Ayhan Akman, 'Galatasaray ile anlaştım'
ayhan akman,galatasaray,

Galatasaray’da göreve başlayacağı yönünde haberler çıkan Ayhan Akman, yaptığı açıklamada çıkan haberlerin doğru olduğunu söyledi.
 Sarı-kırmızılı takımda 11 sezon futbol oynayan ve 4 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası 1 de Süper Kupa kazanarak kaptan olarak bu takımda futbolu bırakan Akman, Galatasaray’la anlaştığını ve Hollandalı teknik adam Riekerink’in yardımcısı olarak görev yapacağını doğruladı. Akman ayrıca transfer konusunda da çalışmalar yaptığını, bunun zaten görev tanımı içerisindeki bir durum olduğunu söyledi.
 Ayhan Akman’ın Riekerink’in yardımcısı olarak görev yapacak olması, Sarı Kırmızlı takımın gelecek sezon da Hollandalı hoca ile yola devam edeceğinin güçlü bir kanıtı oldu.
 AYHAN AKMAN KİMDİR?
 Futbola İnegölspor’da başlayan Ayhan Akman daha sonra Gaziantepspor, Beşiktaş ve Galatasaray formaları giydi. A milli takımın da değişmez isimlerinden olan Akman futbolculuğun ardından Galatasaray (Yardımcı Antrenör), Kayseri Erciyesspor (Yardımcı Antrenör), Karşıyaka ve Sarıyer (Teknik Direktör) takımlarında çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...