Tgrt Haber
11 Ocak 2018 23:00

Aykut Kocaman: 'Ozan Tufan planlarım arasında yok'

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocman, Ozan Tufan ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman: 'Ozan Tufan planlarım arasında yok'
ozan tufan,fenerbahçe,aykut kocaman

Tivibu Spor'da katıldığı yayında soruları yanıtlayan Kocaman, Antalya kampına götürülmeyen Ozan Tufan'ı ikinci yarı düşünmediğini söyledi.

"Planlarım arasında yok"
"Aslında hem Ozan Tufan, hem benim, hem de kulüp için, tüm bunlara ek olarak oyuncunun da geleceği için Ozan hakkında bir karar aldık. Büyük konuşmayı seven birisi değilim, hayatta her şey olur ama sezonun ikinci yarısında Ozan Tufan, benim kafamda ve planlamamda, -ki bu doğru ya da yanlış olabilir ve gidip bir yere bunun yanlış olduğunu gösterir ama- yok. İşi uzatmaktansa onun için de bir karar almış olduk. Bundan bir sürü anlam üretip bir şeyler çıkarmaya çalışmanın anlamı yok. Kafamda başka bir oyun var ve bu oyunda ona yer yok. Ozan'ın da geleceğini şekillendirmesi ve karar vermesi için yardımcı olmaya çalıştık. Öbür türlü daha çok uzayacak."
 
Valbuena sorusuna Kocaman: "Lakin burası bir orkestra ve aynı müziği çalmak zorundayız. Her oyuncuma sorabilirsiniz, hiçbir şekilde oyuncularla ilgili özgürlük kısıtlama gibi bir şey yok" yanıtını verdi.
 
"Transfer yapmak istiyorum ama..."
"Takviye yapmak, transfer yapmak ben de çok istiyorum ama gerçekler de var. Bu gerçekleri dile getirmem lazım. Şikayet ya da gerekçe olarak da değil, böyle bir derdim yok. Fiyatlar inanılmaz bir yerde. Bazıları gelmek istemiyor, bazılarını alamıyoruz."

 "Benim 6-7 aydır birlikte çalıştığım oyuncular, dünyanın en iyi oyuncuları. Takım olma anlamında bir adım daha attırabilirsem, benim için en iyi transferler olur."
 
"En ciddi rakip Başakşehir"
"Başakşehir'in Arda Turan ile bile ilgilendiğini görüyoruz. En ciddi rakip diyebiliriz. Bizi yendiler, Galatasaray'ı yendiler, Beşiktaş ile orada berabere kaldılar."
 
"Duygular ağır bastı"
"Mantıklı bir şekilde düşünülse belki başka bir karar çıkabilirdi ama karar verirken duygular ağır bastı. Her şeyi yan yana getirdiğim zaman, belki farklı kararlar verebilirdim kendi adıma. Belki daha doğru ve anlamlı bir karar olabilirdi sonuçta ama burayı seçtim ve bunun temel nedeni de duygularla hareket etmem."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...