Tgrt Haber
18 Kasım 2018 22:22

Aykut Kocaman'a Konya'da coşkulu karşılama

Atiker Konyaspor'la 2,5 yıllık anlaşmaya sağlayan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ı taraftarlar omuzlarına alarak karşıladı.

Aykut Kocaman'a Konya'da coşkulu karşılama
aykut kocaman,

Tecrübeli teknik direktör pazar günü Konya'ya gidecek ve kendisini yeşil beyazlı renklere bağlayan imzayı törenle atacak. Peki, Kocaman ne kadar kazanacak...

Konyaspor'da Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük görevine, son olarak Fenerbahçe'yi çalıştıran Aykut Kocaman getirildi. Deneyimli teknik adamın sözleşme süresi belli oldu.

2,5 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK

12 haftada 17 puan toplayan Atiker Konyaspor, Süper Lig'de 9.sırada yer alıyor. Konyaspor, Aykut Kocaman ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayacak. Böylelikle yeşil beyazlılarda 3'üncü kez Kocaman dönemi başlamış oldu. İlk kez 2005-2006 sezonunda yeşil-beyazlı takımda görev alan Aykut Kocaman, 2014 - 2015 sezonunda yeniden takımın başına geçti.
Kocaman bir sonraki sezon ligi 3'üncü sırada bitirerek yeşil beyazlıların tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'ne gitmesini sağladı. Kocaman, 2016-2017 sezonu sonunda bir ilki daha gerçekleştirerek Atiker Konyaspor'un Türkiye Kupası'nı kazanmasında önemli rol oynadı.

23 KASIM'DA GALATASARAY'A KARŞI MÜCADALE VERECEK

Son maçta Ankaragücü'nü 2-0 geçen Atiker Konyaspor, milli maçlar sebebiyle verilecek aradan sonra 23 Kasım'da deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Aykut Kocaman Konyaspor ile Galatasaray'a karşı mücadele verecek.
Aykut Kocaman pazar saat 13.40 uçağıyla Konya'ya hareket edecek. Yeşil beyazlı taraftarlar Aykut Kocaman'ı karşılamaya meşalelerle gelecek.
53 yaşındaki teknik adamın yıllık 2 milyon Euro kazanacağı bildirildi. (Ajansspor)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...