Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Şubat 2018 18:14

Aykut Kocaman'dan Skrtel ve Valbuena kararı!

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın Martin Skrtel kararı belli oldu. Sakatlığını atlatan Slovak stoper derbide kadroda olacak ancak ilk onbirde forma giymesi beklenmiyor. Bununla birlikte Valbuena da maça yedek başlayacak.

Aykut Kocaman'dan Skrtel ve Valbuena kararı!
aykut kocaman,,skrtel,

Fenerbahçe'de takımla birlikte çalışmalara başlayan Martin Skrtel'in maç eksiğini göz önünde bulunduran teknik direktör Aykut Kocaman, deneyimli stoperi riske etmeme kararı aldı.. Kocaman'ın Beşiktaş derbisinde mecbur kalınmadıkça Skrtel'i kulübede tutacağı öğrenildi.
Savunmanın göbeğinde Neto - Roman Neustadter'in performansını başarılı bulan Aykut Kocaman, bu ikiliyi derbide de sahaya sürmeyi planlıyor.
 
Cezalı Hasan Ali Kaldırım'ın yerine İsmail Köybaşı ile maça başlaması beklenen Kocaman'ın, önde ise Aatif Chahechouhe’yu kullanacağı gelen haberler arasında.
 
Aykut Kocaman'ın Mathieu Valbuena kararında ise değişiklik yok... Yıldız oyuncunun maçın ilerleyen dakikalarında hamle oyuncusu olarak kullanılması bekleniyor...
 
Güneş'ten gönderme! 'Caner'e 6 maç ceza...'
 
Bu iki değişiklik dışında son 2 maçı kazanan 11'ini bozmayacak olan Aykut Kocaman, Beşiktaş karşısında sabırlı futbol ile sonuca gitmeyi planlıyor..
 
Samandıra'da derbiye özel video konferans toplantılarının da devam ettiği ve sarı lacivertli futbolcuların rakiplerini adeta ezberledikleri bildirildi. (beIN Sports)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...