Tgrt Haber
15 Ocak 2017 21:37

Aziz Yıldırım: Bu ülkede hakem terörü var

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sarı lacivertlilerin Adanaspor'la 2-2 berabere kaldığı maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yıldırım, yapılan hakem hataları sebebiyle "Bu ülkede hakem terörü var" diye konuştu.

Aziz Yıldırım: Bu ülkede hakem terörü var
Aziz Yıldırım, Maç sonu,

"Adanaspor'u bugün tebrik ediyorum. Hak ettiler, puan aldılar. Bizim takım iyi oynamadı. Bu sezon da iki üç takım hariç her takıma hakem hataları yapılıyor. Bir hata yapılmışsa kural neyse onu yaparsınız. Hakem camiasında gruplaşmalar var. Bu akşam mesela Serkan Çınar kimin tarafında? Cüneyt Çakır tarafından. Biliyorum ben. Daha maçın başında penaltımız verilmiyor. Maçın kaderiyle oynuyorlar. Milyonlarca dolar harcanıyor bu takımlar için. Sayın Cumhurbaşkanı başta olmak üzere spor ile alakalı herkesi göreve çağırıyorum. Bu ülkede hakem terörü var. İlkokul talbesi gibi ellerinde sopa, ceza veririz diyorlar. Verirseniz verin! Türk sporu nereye gidiyor beyler? Almanya'yı 2000'li yıllarda hatırlayın, Belçika'yı hatırlayın. Ne yaptılar? Bir plan yaptılar ve futbolu ayağa kaldırdılar"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...