Tgrt Haber
14 Nisan 2015 11:02

Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen'e teklif

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ile uyguladığı sportif direktörlük modeline geçmek için düğmeye bastı.

Aziz Yıldırım'dan Rıdvan Dilmen'e teklif
aziz yıldırım,rıdvan dilmen,

 İlk teklifi Emre Belözoğlu'na yapan Başkan Yıldırım, 35 yaşındaki futbolcunun 1-2 yıl daha oynamak istemesiyle bu teklifi rafa kaldırdı. 
RIDVAN DİLMEN'E TEKLİF YAPTI
Camianın içinden gelen birine bu görevi vermek isteyen Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen'le konuyu görüşmek için geçtiğimiz hafta sonu bir araya geldi. Sportif Direktörlük modelinin Aykut Kocaman zamanında çok yararlı olduğunu belirten Aziz Yıldırım, Rıdvan Dilmen'e bu işi yapabilecek en uygun kişisin diyerek ilk teklifi yaptı.
 RIDVAN DİLMEN: ' BU İŞİ YAPAMAM' 
Aziz Yıldırım'ın teklifi karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Rıdvan Dilmen, Yıldırım'ı kırmak istemediğini ancak şu an yaptığı işten çok memnun olduğunu söyledi. Sahaya inmekten çekindiğini, yıllardır spor yorumculuğu yaptığını kaydeden Dilmen, Aziz Yıldırım'a bu işi yapmak için doğru isim olmadığını belirtti. Rıdvan Dilmen'in teklifi reddetmesine rağmen Aziz Yıldırım'ın sezon sonuna kadar bu konuyu düşünmesi için ısrar ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...