Tgrt Haber
30 Haziran 2015 05:36

Aziz Yıldırım, 'Öyle bir takım kuracağım ki'

Aziz Yıldırım'ın kongre öncesi kardeşi Ali Yıldırım'ı yöneticikil için, "Öyle bir kadro kuracağım ki tribünde oturup keyifle izleyeceğim" sözleriyle ikna ettiği ortaya çıktı.

Aziz Yıldırım, 'Öyle bir takım kuracağım ki'
aziz yıldırım, transfer, fenerbahçe,

Yeni sezon öncesi müthiş bir operasyonun startını veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la kardeşi Ali Yıldırım arasında geçen flaş bir diyalog gün yüzüne çıktı. TAKVİM'in ulaştığı bilgilere göre geçtiğimiz ay yapılan kongre öncesinde Başkan Yıldırım, "Öyle bir kadro kuracağım ki, tribünde oturup keyifle izleyeceğim. Sadece Türki- ye'de değil Avrupa'da da ses getireceğiz. Taraftarlarımız artık stres yapmacak, güzel futbola doyacak" ifadesini kullandığı belirlendi. Aziz Yıldırım'ın bu sözleri sonrasında, Ali Yıldırım'ın yeniden yönetime girmek için aday olduğu ifade edildi..

YILDIRIM SÖZÜNÜ TUTTU!
Başkan Yıldırım kongre sonrası ise kardeşine verdiği sözü tuttu ve müthiş transfer harekatı başladı. Şimdi Fenerbahçe camiası büyük bir heyacanla gelecek yeni yıldızları bekliyor.

YILDIRIM ÇOK FARKLI BİR PROFİL ÇİZİYOR
Başkan Aziz Yıldırım, Giuliano Terraneo'yu sportif direktörlüğe getirdikten sonra çok farklı bir profil çiziyor. Arka planda kalıp gelişmeleri takip eden Yıldırım'ın artık basın önüne çıkmaması da dikkatleri çekiyor.

SPONSORLUK AN MESELESİ
Yıldırım sponsorluk sorununa çözüm bulmak üzere. 2 ünlü firmayla yapılan forma reklamı görüşmeleri her an sonuca bağlanabilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...