Tgrt Haber
24 May 2016 10:30

Barcelona'dan göz kamaştıran kutlama

Barcelona, Kral Kupası ve sezon içinde kazandığı diğer kupalar için Nou Camp Stadı'nda kutlama yaptı.

Barcelona'dan göz kamaştıran kutlama
Barcelona, Kral Kupası, kutlama,

İspanya Kral Kupası'nı finalde Sevilla'yı yenerek kazanan Barcelona ile 5 gün önce UEFA Avrupa Ligi kupasını müzesine götüren Sevilla, düzenledikleri organizasyonlarda kupa zaferlerini taraftarlarıyla kutladı.
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) şampiyonluğundan farklı olarak bu kez üstü açık otobüs ile şehir turu yapmayan Barcelona, kutlamalar için Nou Camp Stadı'nı seçti.
Kral Kupası'nı 28 kezle en çok kazanan takım olan Barcelona'da kutlamalar öncesinde bu sezon diğer branşlarda başarılar elde eden minikler futbol, kadın futbol, hentbol ve salon hokeyi takımlarının sporcuları sahaya çıktı.
Sıra Kral Kupası'nı kazanan futbol takımına geldiğinde ise ışık gösterisi altında futbolcular ve teknik heyet tek tek sahaya çağrıldı. "Kupaların Kralı - 28" yazılı formalarla sahaya çıkan futbolcular ve teknik heyet çocuklarını da yanlarına alırken, eşleri yedek kulübelerinde oturup kutlamaları izledi. Rakitic'in birkaç hafta önce doğan bebeğiyle sahaya birlikte çıkması en renkli görüntülerden biri oldu.
Sevilla, UEFA Avrupa Ligi kupasını 5 gün sonra kutladı 
Basel'de 18 Mayıs'ta oynanan finalde Liverpool'u 3-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanan Sevilla, Kral Kupası'ndan dolayı ertelediği kutlamayı yaptı.
İlk olarak üstü açık otobüsle Sevilla sokaklarında dolaşan futbolcular ve teknik heyet, daha sonra Sanchez Pizjuan Stadı'nda organize edilen kutlamalara katıldı.
Statta 4 saatten fazla süren kutlamalar boyunca binlerce Sevilla taraftarı "şampiyon" sloganlarıyla futbolcuları alkışladı. Art arda 3 kere UEFA Avrupa Ligi kupasını kazanma başarısını gösteren Sevilla, gelecek sezon için taraftarlarına UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını kazanma sözü verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...