Tgrt Haber
25 Nisan 2015 16:56

Barcelonalı yıldız haddini aştı! Sözde Ermeni soykırımını tanıma çağrısı

Daniel Alves, Türkiye 'ye 'soykırım' için çağrıda bulundu. Barcelona yıldızının, 'Türkiye, Ermeni soykırımını tanıyın' şeklinde mesaj vermesi büyük tepkiye yol açtı.

Barcelonalı yıldız haddini aştı! Sözde Ermeni soykırımını tanıma çağrısı
Barcelona, Daniel Alves, Ermeni Soykırımı, Daniel Alves Azerbaycan, Daniel Alves Türkiye, Daniel Alves

La Liga'da Barcelona forması giyen Brezilyalı yıldız Daniel Alves, 'Ermeni soykırımı'na destek veren fotoğraflar paylaştı. Daniel Alves, Türkiye 'ye 'soykırım' için çağrıda bulundu. Barcelona yıldızının, "Türkiye, Ermeni soykırımını tanıyın" şeklinde mesaj vermesi büyük tepkiye yol açtı. 
İspanya'da bulunan Ermenistan Büyükelçiliği, bu mesaj nedeniyle Brezilyalı futbolcuya teşekkür mesajı yayınlarken, Türk takipçiler ise 31 yaşındaki oyuncuya tepki gösterdi.
Sambacı'nın bu mesajı Azerbaycan'da da büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya üzerinden Alves'i eleştiren Azeriler, böylesine hassas bir konuda futbolcunun yorum  yapmasına anlam veremediklerini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...