Tgrt Haber
28 Temmuz 2016 22:37

Başakşehir turu rövanşa bıraktı

Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Medipol Başakşehir, Hırvatistan'ın Rijeka takımıyla 0-0 berabere kaldı.

Başakşehir turu rövanşa bıraktı
başakşehir

Avrupa Ligi'nde bu sezon grupları hedefleyen Medipol Başakşehir, Rijeka'ya diş geçiremedi!.. Temsilcimizin net bir penaltısının verilmediği maçta Volkan Babacan kritik kurtarışlarıyla yıldızlaştı, beklediğimiz goller gelmeyince tur rövanşa kaldı.

Mücadeleye istediği gibi başlayamayan Medipol Başakşehir ilk 10 dakikada kalesinde tehlikeli pozisyonlar yaşadı. Rakibin çok adamla etkili gelmesine engel olamayan temsilcimiz, 15. dakikadan sonra oyunda dengeyi sağladı. Mehmet Batdal ve Doka ile gole yaklaşan Medipol Başakşehir, orta sahada üstünlüğü eline geçirmeye başladı ancak hücumda etkili olamayan Medipol Başakşehir, ilk yarıda gol atmayı başaramadı. İkinci yarıda rakibin katı savunmasını aşmakta zorlanan Başakşehir, hücumda çoğalmakta zorlanınca aradığı golü bulamadı. Avcı'nın hücuma yönelik yaptığı hamleler de sonuç vermeyince karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...