Tgrt Haber
07 Temmuz 2015 20:32

Başkan'dan istifa açıklaması

2015-2016 sezonunda Spor Toto 2. Lig'e mücadele edecek Manisaspor'da Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, istifa edeceği iddialarına cevap vererek, "İstifa etmem söz konusu değil. Cesedimi çiğneseler istifa etmem" dedi.

Başkan'dan istifa açıklaması
istifa, başkan,

19 Mayıs Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında gazetecilere  açıklamada bulunan Mengen, yeni sezon çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Birçok futbolcuyla anlaştıklarını ve bu futbolcuların kampta  deneneceğini dile getiren Mergen, teknik heyetin raporu doğrultusunda kimlerle  yola devam edileceğinin kararını vereceklerini belirtti.

Transfer çalışmalarının son güne kadar da devam edeceğinin altını  çizen Mergen, istifa iddialarıyla ilgili olarak da konuştu.

 Bazı kesimlerce, istifasının istendiği hatırlatılan Mergen, Manisa  Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü eleştirerek "İstifa etmem söz konusu  değil. Cesedimi çiğneseler istifa etmem. Ergün'ün böyle bir istifa isteme hakkı  yok. Bu cesareti nereden bulduğunu aklım almıyor. Çok yakışıksız bir söylem" diye  konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...