Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ekim 2015 18:36

Başkana rağmen Arda'ya destek oldu

Barcelona'ya transferi Atletico Madrid'de bazı kesimleri rahatsız eden Arda Turan için, eski takım arkadaşı Juanfran açıklamada bulundu.

Başkana rağmen Arda'ya destek oldu
başkan, arda,

İspanyol basınına bir röportaj veren 30 yaşındaki sağ bek, arkadaşının takımdan ayrılmasına üzüldüğünü ancak kendisi için en iyi dileklere sahip olduğunu belirtti.

Juanfran, "Eğer tıpkı Arda gibi bir futbolcu takımı için her şeyini vermiş ve ondan sonra bu takımdan ayrılmışsa, o zaman onun için kötü dileklerde bulunulmaz. Onun Barcelona'ya gitmesine saygı duyuyorum. Çünkü arkadaşımın mutlu olmasını istiyorum. Bana soracak olursanız benim mutluluğum Atletico'dadır ve burdan hiç ayrılmamaktır o başka" dedi.

Cerezo ve taraftarlar eleştirmişti

Yıldız futbolcunun transferinin ardından Atletico Madrid Başkanı Enrico Cerezo Arda'yı paragöz olmakla suçlamış, "Bir futbolcu bir başka kulübü seçiyorsa, burada para önemli rol oynamıştır. Çünkü futbolcuya daha fazla para vermişler, o da bu seçimi yapmıştır" demişti. Bazı taraftarların da oyuncunun takımdan ayrılmasına duyduğu tepki sosyal medyaya yansımıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...