Tgrt Haber
20 Şubat 2015 00:37

Anadolu Efes yarı finalde

Royal Halı Türkiye Kupası'nda Anadolu Efes, Galatasaray Liv Hospital'ı 79-73 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı.

Anadolu Efes yarı finalde
Royal Halı Türkiye Kupası, Anadolu Efes, Galatasaray Liv Hospital,Ergin Ataman,Dusan Bjelica

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman Anadolu Efes’i tebrik ederek, "Yenildik ama takımım iyi bir oyun sergiledi. Aslında ilk yarıda basketbol adına tüm doğruları yaptık. Heurtel'in oyuna girdikten sonra bireysel performansıyla attığı 17 sayı önemliydi. İlk yarıyı daha farklı bitirebilirdik. Üçüncü periyotta da maçın içinde kaldık. Özellikle iki oyuncumuz çok düşük yüzdeyle oynadı. Gaziantep'te güzel bir turnuva oluyor. Tüm takımlara başarılar dilerim” dedi.

ANADOLU EFES CEPHESİ
Anadolu Efes’in Başantrenörü Dusan Bjelica ise maçtan mutlu ayrılan taraf olduklarını belirterek, "İlk yarıda rakibimiz çok fazla serbest atış kullandı. İkinci yarı daha iyi oynadık. Bizim daha çok çalışmaya ve daha az maç oynamaya ihtiyacımız var. Ama takvim buna müsait değil. Yorucu bir yolculuk sonrasında buraya geldik. Yarı finalde Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacağız. O maçın daha zorlu geçeceğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...