Tgrt Haber
03 Nisan 2015 21:11

Edirne Belediyesi'nin rakibi Fenerbahçe

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor, ligin 26. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Edirne Belediyesi'nin rakibi Fenerbahçe
edirne, fb,

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi ekiplerinden Edirne Belediyesi Edirnespor, ligin 26. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, yarın İstanbul Caferağa Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşmanın saat 15.00'te başlayacağı ve "www.tbftv.org" adresindeninternet üzerinden canlı yayınlanacağı belirtildi.

Edirne Belediyesi Edirnespor'un son hafta maçına iyi hazırlandığı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Sezon başlarken basketbol çevrelerince sezon sonunda ligden düşecek takımlar arasında gösterilen Edirne Belediyesi Edirnespor, ligde herkesin dikkatini çeken başarılı sonuçlar alarak sezon başından beri ilk 8 sıra içindeki yerini muhafaza etti. Son haftaya kadar play-off'u zorlayan bir konuma ulaştık. Geçtiğimiz haftayı evinde 74 - 63 kazandığı Osmaniye Gençlik maçıyla kapatan Edirne temsilcisi, play-off’ta tek rakibi olan Adana Botaş'ın da kazanması nedeniyle play-off şansını son haftaya taşımıştı."

Açıklamada, Edirne Belediyesi Edirnespor ile Botaş'ın puanlarının eşit olduğu, Edirnespor'un rakibine ikili averajda üstünlüğü bulunduğu ifade edildi.

Bu nedenle son haftada her iki takımın kazanması veya iki takımın da kaybetmesi halinde play-off’a kalan ve Avrupa kupalarına katılacak olan takımın Edirne temsilcisi olacağı vurgulanan açıklamada, "Edirne Belediyesi Edirnespor'un kaybedip Botaş'ın kazanması halinde ise play-off’u Botaş garantileyecek. Botaş son maçını deplasmanda Canik Belediyesi ile oynayacak" ifadeleri kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...