Tgrt Haber
20 Nisan 2015 18:31

Batuhan, Aatif ve Burhan idmana katılmadı

Spor Toto Süper Lig'in 28'inci haftasında Mersin İdman Yurdu'nu ağırlayacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Batuhan, Aatif ve Burhan idmana katılmadı
batuhan,

Dün Balıkesirspor ile kendi evinde oynadığı maçtan 1 puanla ayrılan Medicana Sivasspor, ara vermeden Mersin İdman Yurdu maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde gerçekleşen antrenman düz koşu ile başladı. Kırmızı-beyazlılar daha sonra açma-germe hareketleri yaparak basına kapalı olarak çalışmalarına devam etti. Antrenmana, hafif sakatlıkları nedeniyle salonda çalışan Ziya Erdal, Aatıf Chahechouhe ve Burhan Eşer katılmadı. Antrenmanda sakatlanan Batuhan Karadeniz ise çalışmalarına salonda devam etti. Bu arada antrenman öncesinde futbolcularla saha içinde toplantı yapan Teknik Direktör Yalçın, bundan sonra oynayacakları maçların hayati değer taşıdığını belirterek, daha özgüvenli oynamalarını istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...