Tgrt Haber
22 May 2015 17:33

Beşiktaş 4 eksikle çalıştı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında 24 Mayıs Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü. Gökhan Töre'nin antrenmana katılmaması derbi öncesi endişe oluşturdu.

Beşiktaş 4 eksikle çalıştı
beşiktaş,derbi,sakatlık,

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmana, sağ dizinde şişme olan Gökhan Töre'nin katılmadığı bildirildi.Kontrol için Avusturya'da olan Veli Kavlak ile bireysel çalışan Tolga Zengin, Ramon Motta ve İsmail Köybaşı'nın da antrenmanda yer almadığı kaydedildi.Siyah-beyazlıların taktik ağırlıklı bir antrenman yaptığı belirtildi.
Beşiktaş, yarın akşam yapacağı antrenmanla derbi maçın hazırlıklarını tamamlayacak.
Bilic tek forvet ile çıkacak
Pazar günü Türk Telekom Arena'da Galatasaray'ın konuğu olacak Beşiktaş'ta, ilk 11 şekillenmeye başladı. Bilic’in, Türk Telekom Arena'ya tek forvetle çıkması bekleniyor.
 Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, son yapılan taktik antrenmanında as takımını, tek forvetli sistemle oynattı. Hırvat teknik adam, tek forvet görevini Demba Ba'ya verirken, hücum hattını da Olcay, Sosa ve Gökhan'dan oluşturmayı planlıyor. Sağ dizinden problem yaşayan Gökhan'ın derbiye kadar hazır olmaması durumunda ise Mustafa Pektemek ilk 11'de maça başlayacak.
 Bilic son oynanan Torku Konyaspor maçında sağ bekte Opare'ye görev vermiş, orta sahayı ise Necip ve Tolgay'dan oluşturmuştu. Hırvat çalıştırıcı erbide Atiba-Tolgay ikilisini ilk 11'de sahaya sürüp, Necip'i yedek bekletecek. Ayrıca sakatlığı düzelen Ersan da 11'e geri dönüyor. Savunma kurgusunu Serdar, Sivok, Ersan ve Motta'dan oluşturmayı düşünen Bilic, kaleyi yine Günay'a emanet edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...