Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Temmuz 2015 06:24

Beşiktaş'da tek yol Remy

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Güneş'in transferini çok istediği Chelsea'nin Fransız golcüsü için şartları zorlama kararı aldı.

Beşiktaş'da tek yol Remy
chelsea, beşiktaş, transfer,

Beşiktaş, Chelsea'de forma giyen Loic Remy için şartları zorlama kararı aldı. Kiralamayı hedeflediği Fransız futbolcu için 11 milyon Euro'luk satış opsiyonu belirleyen Chelsea ile pazarlıkları sürdüren Beşiktaşlı yöneticiler, rakamı aşağı çekmeye çalışıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in de Remy isminde ısrarlı olması nedeniyle kurmaylarına tam yetki veren başkan Fikret Orman'ın, "Pazarlıklara devam edin. Kiralık ya da bonservisiyle fark etmez, Remy transferini bitirelim" dediği öğrenildi.

DOUGLAS SİLVA İÇİN GERİ SAYIM
Stoper çalışmalarını da sürdüren Beşiktaş, Dnipro'da dikkatleri üzerine çeken Douglas Silva transferinde sona yaklaştı. Futbolcu için Dnipro'yla kiralık olarak anlaşma sağlandığı kaydedildi. Bu arada Beşiktaş'ın bir süredir ilgilendiği İspanyol stoper Sergio Sanchez, Panathinaikos'la görüşmek üzere Yunanistan'a gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...