Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Temmuz 2016 23:27

Beşiktaş ilk hazırlık maçında yenişemedi

Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal ile karşılaştı.

Beşiktaş ilk hazırlık maçında yenişemedi
beşiktaş, hazırlık,

Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya'da devam eden Beşiktaş, ilk hazırlık maçında Suudi Arabistan takımlarından Al Hilal ile karşılaştı.

Saalfelden kasabasında oynanan mücadele Cenk Tosun ve Yasser'in karşılıklı golleri ile 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

SİYAH BEYAZLILAR TEMPO YAKALAMAYA ÇALIŞIYOR

Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmaya Boyko - Beck - Marcelo - Milosevic - Tosic - Necip - Tolgay - Aras Özbiliz - Ömer - Kerim Frei - Cenk Tosun onbiri ile başladı.

10 numara pozisyonunda Aras Özbiliz'in oynadığı karşılaşmaya Beşiktaş oldukça hızlı başladı ve Cenk Tosun'un 2. dakikada attığı golle 1-0 öne geçti.

İlk 20 dakikasının Siyah Beyazlıların baskısı ile geçildiği maç 20. dakikadan sonra orta saha mücadelesine döndü.

Devre 1-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile biterken 2. yarıya Al Hilal takımı daha iyi başladı ve 60. dakikada Yaser ile beraberliği yakaladı. Atılan karşılıklı gollerle karşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Teknik direktör Şenol Güneş karşılaşmanın 2. yarısında Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup ve Alexis'in yanı sıra Eslem, Muhammed Enes, Fatih Aksoy, Sezer Yıldırım ve Sedat Şahintürk'ü de oyuna aldı ve genç oyuncuları görme fırsatı yakaladı.

Orta sahada Tolgay ve Necip etkili bir oyun ortaya koyarken Şenol Güneş'in sağ tarafta görevlendirdiği Ömer Şişmanoğlu verimli olamadı.

Performansı merakla beklenen Aras Özbiliz ise oynadığı futbolla göz doldurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...