Tgrt Haber
03 Mart 2016 18:50

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında deplasmanda Torku Konyaspor'la karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Torku Arena'da saat 20.45'te başlayacak müsabakada, hakem Yaşar Kemal Uğurlu görev yapacak.

Beşiktaş'ın 11'i belli oldu
beşiktaş, 11,

Rakibiyle sahasında oynadığı ilk karşılaşmayı 2-1 kaybeden siyah-beyazlı ekip, rövanş mücadelesinde sahadan turu getirecek skorla ayrılarak kupada adını yarı finale yazdırmak istiyor.

Süper Lig'de hafta başında Fenerbahçe'ye yenilerek bir maç eksiğiyle liderlik koltuğunu rakibine kaptıran Beşiktaş ayrıca, bu maçta turu geçen taraf olarak moral bulmayı hedefliyor.

İLK 11

Boyko, Serdar, Alexis, Marcelo, Tosic, Atiba, Oğuzhan, Gökhan, Sosa, Quaresma, Gomez

TUR İÇİN HANGİ SKORLAR GEREKLİ?

Torku Konyaspor karşısında Beşiktaş'a tur için 2-0'lık skorun yanı sıra 3-2 ve üzerindeki tek farklı galibiyetler gerekiyor.

Mücadelenin berabere ya da Beşiktaş'ın yenilgisiyle tamamlanması halinde ise turu geçen taraf, ev sahibi ekip Torku Konyaspor olacak.

Karşılaşmada 90 dakikalık sürenin Beşiktaş'ın 2-1'lik galibiyetiyle tamamlanması durumunda ise mücadele uzatmaya gidecek. Uzatmalarda da skorun değişmemesi halinde yarı finale yükselecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...