Tgrt Haber
14 Nisan 2018 17:27

Beşiktaş kupa mesaisine ara vermeden başladı

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final 2. maçında Fenerbahçe ile perşembe günü deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Beşiktaş kupa mesaisine ara vermeden başladı
beşiktaş,

Ligde dün deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor'u 3-0 mağlup eden Beşiktaş, kupada karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarının startını bugün verdi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü maçta oynayan futbolcular antrenmanı salonda rejenarasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise sahada yapılan ısınma koşuları, istasyon çalışmaları ve streching çalışması ile antrenmana başladı. Küçük oyunlar, 5'e 2 çalışması ve dar alanda oyun kontrol pas çalışması yapıldı. Antrenman yarım sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışması ile sona erdi.
Öte yandan kaleci antrenörü Marjan Mrmic ile kaleciler; Tolga, Fabricio, Utku ve Ersin, Kolombiyalı kaleci Miguel Calero'nun 14 Nisan 2012'deki vefatı nedeniyle kabul edilen Dünya Kaleciler Günü'nde Calero'nun anısına fotoğraf çektirdi.
Beşiktaş yarın izin yapacak ve derbi hazırlıklarına pazartesi saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...