Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Temmuz 2018 20:10

Beşiktaş-Shakhtar Donetsk: 0-0

Beşiktaş, Avusturya kampındaki ilk ciddi hazırlık maçında Ukrayna devi Shakhtar Donetsk'le karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 eşitlikle sona erdi.

Beşiktaş-Shakhtar Donetsk: 0-0
BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş Tolga, Adriano, Necip, Mitrovic, Caner, Medel, Tolgay, Oğuzhan, Lens, Babel, Love ilk 11'i ile sahaya çıktı. Mücadelenin 27. dakikasında Beşiktaş gole çok yaklaştı. Vagner Love'un sağ çaprazdan aşırtma vuruşunda top az farkla dışarı gitti. İkinci yarıda değişikliklere giden Şenol Güneş, Oyuna Gökhan Töre, Larin, Gökhan Gönül, Mustafa Pektemek'i oyuna soktu. İlerleyen dakikalarda ise yeni transfer Dorukhan Toköz ile Orkan Çınar ve Fatih Aksoy oyuna dahil oldu. Karşılaşama golsüz eşitlikle sona erdi.

İLK 11'LER

Beşiktaş: T

Yedekler:  Fabricio, Gökhan G., Fatih, Dorukhan, Mertcan, Orkan, Aras, Gökhan T., Mustafa, Larin

Shakhtar Donetsk: Pyatov, Danchenko, Kryvtsov, Rakits’kyy, Ismaily, Maycon, Stepanenko, Marlos, Kovalenko, Fernando, Moraes

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...