Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2015 14:54

Beşiktaş'ta hedef Avrupa’da zirve

Beşiktaş Kulübü Genel Sekteri Ahmet Ürkmezgil, siyah-beyazlı kulübün UEFA Avrupa Ligini şampiyon olarak tamamlamayı hedeflediğini söyledi.

Beşiktaş'ta hedef Avrupa’da zirve
beşiktaş

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji Kliniği’nde, Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği tarafından düzenlenen odaların plaket asma töreni gerçekleşti. Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba, Şeref Bey ve Hakkı Yeten’in isimlerinin verildiği hasta odalarının plaket asma töreni için Beşiktaş Kulübü CEO’su Gökhan Sarı ve Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil kente geldi. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük ve Başhekim Ümit Başaran ile birlikte 3 odanın plaketlerini asan Sarı ve Ürkmezgil, siyah-beyazlı taraftarlarla da bir araya geldi.
"UEFA ŞAMPİYONU OLMAK İSTİYORUZ"
Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, plaket asma töreni sonrası basın mensuplarının gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Ürkmezgil, UEFA Avrupa Kupası’nda kulüp olarak yollarına başarılı bir şekilde devam ettiklerini belirterek, UEFA şampiyonu olmak istediklerini söyledi.
Ürkmezgil, Beşiktaş Kulübü’nün çıktığı her yolda sonuna kadar giderek başarıyı hedeflediğini dile getirerek, "Beşiktaş Kulübü çıktığı her yarışta, her kulvarda sonuna kadar başarıya gitmek isteyen bir kulüptür" ifadelerini kullandı.
"HER MAÇ GALİP GELİRSEK LİGİN TADI KALMAZ"
Dün oynanan ve kendi evlerinde Akhisar Belediyespor’a 2-0 mağlup oldukları maçla ilgili de konuşan Ürkmezgil, "Lig uzun bir maraton. Her maç galip gelirsek ligin tadı, bir anlamı olmaz. Tabii ki galibiyetler, mağlubiyetler, beraberlikler zaman zaman olabilecektir. Evvelsi akşam şanssız bir günümüzdeydik. Bu neticeyi mutlaka telafi edecektir çocuklarımız. Bundan sonraki maçlarda bunu telefi ettikleri anda bir sorun kalmayacaktır" dedi.
Yapımı devam Vodafone Arena Stadı’nda çalışmaların çok hızlı gittiğini vurgulayan Ürkmezgil, şu anda herhangi bir sorunlarının olmadığını belirterek, "Bitiş tarihini başkanımız da vermek istemiyor. Tarihle ilgili sıkıntılar yaşanabiliyor. İnşaat işidir, zaman zaman olmayacak şeyler ortaya çıkıyor. Ama çok iyi gittiğini söyleyebilirim" diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...