Tgrt Haber
25 Temmuz 2016 00:00

Beşiktaş'ta sakatlık, yıldız futbolcu yere yığıldı

Rusya Premier Ligi takımı FC Ufa ile oynayacağı hazırlık maçı iptal olan Beşiktaş, akşam antrenmanını çift kale maç yaparak değerlendirdi. Antrenman esnasında kaleci çalışması yapan Boyko sakatlandı.

Beşiktaş'ta sakatlık, yıldız futbolcu yere yığıldı
bjk, sakatlık,

Başkan Fikret Orman ve Altyapı Sorumlusu Metin Albayrak'ın da izlediği hazırlık maçı normal maç süresine göre oynandı. Gökhan Gönül ve Rhodolfo'nun birer devre görev aldığı maç 0-0 sonuçlandı. Sabah idmanında yer alan Tolgay Arslan akşam çalışmasını salonda gerçekleştirdi.

BOYKO PARMAĞINDAN SAKATLANDI

Teknik direktör Şenol Güneş dört kaleciye de birer devre görev verirken, kaleci çalışması esnasında sağ el işaret parmağına top çarpan Boyko bir anda feryat figan yere yığıldı. Parmağının kırıldığını zanneden Boyko bir süre yerde yatarken ağladığı ve sinirlendiği görüldü. Ukraynalı kaleciyi kontrol eden Sağlık Kurulu Başkanı Sarper Çetinkaya, Boyko'nun işaret parmağında kapsül zedelenmesi olduğunu ve korkulacak bir durum olmadığını açıkladı. Beşiktaş'ta sakatlık! Yıldız futbolcu yere yığıldı

FİKRET ORMAN AVUSTURYA'DA

Avusturya'ya gelerek takımın kampını ziyaret eden Başkan Fikret Orman ve Altyapı Sorumlusu Metin Albayrak, antrenman sahasına gelerek basın mensupları ile sohbet etti ve maçı da seyretti. Taraftarlar ile fotoğraf çektiren Fikret Orman otele dönüşte aracı kendi kullandı. Esprili kişiliği ile tanınan başkan Orman aracı, Beşiktaş'ı takip eden muhabirin üstüne sürerek şaka yapmaktan geri kalmadı.

Beşiktaş Avusturya'daki hazırlıklarına yarın yapacağı çift idman ile devam edecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...