Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Kasım 2015 22:23

Beşiktaş'tan Galatasaray maçı öncesi uyarı geldi

Beşiktaş'ın yarın Akhisar Belediyespor ile yapacağı maç öncesinden kulüpten taraftara kötü tezahürat uyarısı geldi.

Beşiktaş'tan Galatasaray maçı öncesi uyarı geldi
beşiktaş, bjk,

Beşiktaş Kulübü, futbol takımının yarın Akhisar  Belediyespor ile yapacağı karşılaşmayı izleyecek taraftarları kötü tezahürat  konusunda uyararak alınacak olası cezasının 15. haftada Atatürk Olimpiyat  Stadı'nda oynanacak Galatasaray maçına yansıyacağını açıkladı. Siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, 13.  haftada yarın Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Akhisar Belediyespor ile oynanacak  maçı tribünlerde izleyecek taraftarlara büyük sorumluluk düştüğü belirtilerek,  "Tribünde çirkin, kötü veya küfürlü tezahüratın cezası 15. haftada 14 Aralık  Pazartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağımız derbi  maça etki edecektir. Şayet Akhisar Belediyespor maçında çirkin, kötü veya küfürlü  tezahürat yapılır ise Galatasaray derbisinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda o  tribünün muadili olan bölüme seyirci alınmayacaktır" denildi.
 
Yarınki maçta tüm tribünlerde istenmeyen olayların yaşanması halinde  Galatasaray derbisinde tüm stat için cezanın söz konusu olacağı kaydedilen  açıklamada, "Lütfen hem yarın hem de tüm iç ve dış saha maçlarımızda tribünlerde  çirkin, kötü veya küfürlü tezahürat yapmayınız. Çevrenizde böyle davranış  sergileyenleri ikaz ediniz. Sizlerin desteğiyle Beşiktaşımız arzuladığımız  başarıları yakalamak için tüm gücüyle çalışmaktadır" ifadeleri kullanıldı.
 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...