Tgrt Haber
31 Temmuz 2015 18:13

Beşiktaş ve Antalyaspor'a ret

TFF Yönetim Kurulu, Beşiktaş ve Antalyaspor kulüplerinin deplasmanda oynama talebini reddetti.

Beşiktaş ve Antalyaspor'a ret
beşiktaş, ret,

TFF Yönetim Kurulu, Beşiktaş ve Antalyaspor kulüplerinin 2015-2016 sezonunun ilk 3 iç saha maçını deplasmanda oynama talebini reddetti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Beşiktaş ve Antalyaspor kulüplerinin 2015-2016 sezonunun ilk 3 iç saha maçını  deplasmanda oynama talebini reddetti. AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Beşiktaş Kulübü, yapımı devam  eden Vodafone Arena'dan, Antalyaspor Kulübü de inşası süren yeni stadından dolayı TFF'ye başvurarak, yeni sezonda ilk 3 iç saha maçını deplasmanda oynama talebinde  bulundu.
 
Kulüplerin bu isteklerini gündeme alan TFF Yönetim Kurulu, taleplerin  sadece kulüplerin isteğiyle değerlendirilemeyeceği, 18 kulübün hemfikir olması  gerektiği görüşünde birleşti. Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden tüm takımların  da onay vermesi gerektiğini savunan TFF Yönetim Kurulu, kulüplerin bu konuda  olumsuz düşünmesi nedeniyle Beşiktaş ve Antalyaspor'un taleplerini geri çevirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...