Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
12 Nisan 2018 23:41

Beşiktaş’a İzmir’de coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın Teleset Mobilya Akhisarspor ile oynayacağı maç için İzmir'e gelen Beşiktaş, coşkuyla karşılandı.

Beşiktaş’a İzmir’de coşkulu karşılama
beşiktaş,,izmir,

Spor Toto Süper Lig'de 29. haftanın açılış maçında yarın Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ı İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı. Taraftarlar; Başkan Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş ile oyunculara sevgi gösterilerinde bulundu. Beşiktaşlı oyuncular da havalimanına gelen taraftarlarla fotoğraf çektirip imza dağıttı. Siyah-beyazlı kafile daha sonra Manisa'da konaklayacağı otele geçti. Beşiktaş'ın Teleset Mobilya Akhisarspor maçı kafilesi şu isimlerden oluşuyor: Fabricio, Utku Yuvakuran, Tolga Zengin, Vida, Necip Uysal, Gökhan Gönül, Tosic, Atiba Hutchinson, Pepe, Caner Erkin, Tolgay Arslan, Talisca, Lens, Babel, Mustafa Pektemek, Negredo, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Adriano, Medel ve Ouaresma.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...