Tgrt Haber
03 May 2015 23:39

Bilic'i Trabzon'da kızdıran olay

Beşiktaş ile evinde karşılaşan Trabzonspor’da, müsabakaya maç sonunda yaşanan tartışma damga vurdu

Bilic'i Trabzon'da kızdıran olay
bilic, trabzon,beşiktaş,

Beşiktaş ile evinde karşılaşan Trabzonspor’da, müsabakaya maç sonunda yaşanan tartışma damga vurdu. Sporx’ten Yavuz Atalay’ın elde ettiği bilgilere göre; Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic ile Trabzonspor Tesis ve Stat Müdürü Mehmet Emin arasında tartışma yaşandı.

SLAVEN BILIC’İ İÇERİ SOKMAYA KALKINCA…

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic için bir gelenek haline gelen, maç sonu hem kendi hem de rakip sporculara sarılma, Trabzonspor – Beşiktaş müsabakasında engellenmeye çalışıldı. Müsabakanın bitiş düdüğünün çalınmasının ardından Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Trabzonsporlu ve Beşiktaşlı futbolcuları tebrik etmek için tünel girişine doğru yöneldi. Ancak müsabaka Trbzonspor mağlubiyetiyle sonuçlandığı ve de taraftar üzgün olduğu için Trabzonspor Tesis ve Stat Müdürü Mehmet Emin, Slaven Bilic’in bir an önce soyunma odasına gitmesini istedi. Bilic sporculara sarılmaya devam edince, Mehmet Emin Slaven Bilic’i eliyle tünele sokmak istedi. Slaven Bilic, 'Bana dokunma' anlamına gelen vücut işaretiyle Mehmet Emin’e tepki gösterdi ve sporculara sarılmaya devam etti.

BEŞİKTAŞLI YETKİLİ DE OLAYA DAHİL OLDU

Trabzonsporlu yetkilinin Slaven Bilic’e bu şekilde davranması sonucunda, ismi Turgut olduğu öğrenilen Beşiktaşlı yetkili de olaya dahil oldu. Mehmet Emin’in yanına gelerek; “Ya hocam bırakın Allah’ınızı severseniz bu işleri. Hoca sporculara sarılıyor. Ne olacak” ifadelerini kullandı. Emin ise, Turgut isimli Beşiktaş yetkilisine; “Zaten yenilmişiz. Taraftar kızgın. Dolaşmanın ne manası var? Girsin içeri” şeklinde yanıt verdi. Tartışma, Beşiktaşlıların; hem Slaven Bilic’i hem de diğer Beşiktaşlı yetkiliyi soyunma odasına götürmesiyle son buldu.

BİR DİĞER TARTIŞMA DA BEŞİKTAŞLI KALECİ İLE TARAFTARLAR ARASINDA YAŞANDI

Dakikalar 70’i gösterdiğinde Tomas Sivok ile Trabzonsporlu futbolcu arasında bir pozisyon gelişti. Hakem Cüneyt Çakır, Trabzonspor lehine faul çaldı. Beşiktaşlı kaleci Günay Güvenç, oyun durmuşken, maçın ilave yardımcı hakemine bir süre itiraz etti. Genç kaleci itirazlarına devam edince, ilave yardımcı hakemden; “Sakin ol” karşılığını aldı. Ancak Günay Güvenç durmadı. Bu kez de, kale arkasındaki taraftarlar ile tartıştı. Günay Güvenç, ısrarla kale arkasındaki taraftarlara bakmaya devam edince, taraftarlardan; “Oyununa bak. Buraya niye bakıyorsun” cevabını aldı. Güvenç, bunun üzerine tarftarlara sesli bir şekilde; “Pozisyon penaltı. Bence…” deyince ortalık karıştı. Tabelanın olduğu taraftaki kale arkasında bulunan taraftarlar, Beşiktaş’ın genç file bekçisine; para, çakmak vs… attı. Beşiktaşlı kaleci Günay Güvenç ise maç boyunca kale arkasındaki taraftarları tahrik etmeye devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...