Tgrt Haber
08 Ekim 2015 21:12

Blatter'dan ilginç hamle

Görevi askıya alınan Sepp Blatter, Twitter açıklama kısmındaki 'FIFA Başkanı' ibaresini kaldırdı.

Blatter'dan ilginç hamle
blatter,

FIFA Etik Kurulu tarafından görevi 90 gün boyunca askıya alınan ve eleştirilerşin hedefindeki bir numaralı isim haline gelen Sepp Blatter, onaylı Twitter hesabından 'FIFA Başkanı' ibaresini kaldırdı.

Yaşanan yolsuzluk iddiaları ile karşı karşıya kalan ve FIFA'daki geleceği belirsiz olan Blatter'in bu hareketi ile başkanlığı bırakbileceği belirtildi.

Üst düzey markalardan baskı!

Coca Cola, McDonalds ve Visa gibi dünyaca ünlü markalar hakkında soruşturma açılan FIFA Başkanı Sepp Blatter’e görevini derhal bırakması çağrısında bulunmuştu.ABD’de açılan yolsuzluk davası kapsamında, FIFA’nın üst düzey yöneticileri, rüşvet aldığı ve kara para aklandığı gerekçesiyle 27 Mayıs’ta Zürih’te düzenlenen operasyonla gözaltına alınmıştı.

Blatter, 29 Mayıs’ta düzenlenen kongrede 5. kez FIFA başkanlığına seçilmiş ve bu durum uluslararası kamuoyunda tepkiyle karşılanmıştı. Bu gelişmeler sonrasında da Blatter, seçildikten 4 gün sonra istifa edeceğini açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...